On vacation with Szilagyi Lilu

On vacation with Szilagyi Lilu

Lilu az utóbbi félévben mindenki előtt felfedte a múltját, elmesélte a bántalmazottként megélt traumáit, és bejelentette, hogy a sportolói karrierjének vége, abbahagyja az úszást. Most egy teljes megújuláson megy keresztül, amivel rengeteg embert inspirál.

Kezded megtalálni az új Lilut?

Igen! Alapvetően egy nagyon hosszú folyamatnak a végén vagyok, ahol életemben először érzem azt, hogy a saját érzéseim és a saját személyiségem kezd kibontakozni. Ehhez szükséges volt, hogy elkezdjem megismerni azt, hogy ki is vagyok valójában, mit is akarok képviselni. Az elmúlt fél évben amióta felvállaltam a múltamat és letettem a felesleges terheket, olyan érzésem van mintha újjászülettem volna.

Mit javasolnál azok számára, akik fontolgatják a váltás gondolatát az életük bármely területén?

Azt javasolnám hogy, bármennyire is ijesztőnek tűnik vágjanak bele mert kifizetődik. Sajnos, úgy vagyunk berendezkedve társadalmilag és a mentalitásunk is azt képviseli, hogy minél jobban nyomjuk el a saját boldogságunkat vagy egyáltalán, hogy megismerjük azt hogy mi tehet minket boldoggá.


Viszont én arra jöttem rá, hiába akarnál megfelelni a környezetednek vagy egy kitalált illúziónak, ha az nem őszintén jön és nem önazonos, akkor szépen lassan elpusztult bele. Kérdés: megéri-e?...


Voltam sok évig azon az oldalon amikor azt hittem, hogy majd jó lesz, de hiába voltak sikereim, hiába voltak voltak eredményeim boldogtalan voltam, mert nem az én választásom volt az életem. Amióta felvállalom, amit szeretnék vagy legalábbis meg akarom ismerni, hogy mire vágyom, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. És tudom ijesztő, de az önismeret és a boldogság egy út nem pedig egy cél, és egyébként egy hatalmas kaland is, tele újdonsággal.

 

Mik a terveid a következő pár évre? Mivel tevékenykedsz most?

Most egy évet szeretnék teljes mértékben a testi, lelki és szellemi egészségemre fókuszálni. Egy kicsit elfáradtam az eddigi életemben és szeretnék egy határt húzni, szóval most egy évig viszonylag nyugalmat akarok és sok kreatív, önismereti energiát magam köré. Emellett, nemsokára jógaoktató leszek, elkezdtem az első könyvemet is írni (de azt nem akarom elsietni) és érdekel a fotó modellkedés is. Elkezdtünk egy csapattal együtt gondolkozni és analizálni mély rétegeiben, hogy hogyan tudnánk valójában segítséget nyújtani a bántalmazottaknak. És hát jövőre esküvőnk lesz!

Most jöttél haza egy csodás horvátországi nyaralásból. Milyen számodra egy álom nyaralás? Hogyan tudsz teljesen kikapcsolni?

Én imádom a vízpartot! Lehetek bárhol, de ha van víz, akkor én már jól vagyok.
Ez a mostani nyaralás nagyon szükséges volt, és sikerült teljesen kiélvezni. Rengeteget voltunk a vízben Zsomborral (ő ugyanis búvár) tanított búvárkodni és csodáltuk együtt a természetet. Folyamatosan napoztam és végre volt időm olvasni is. Persze nagyjából napi 5-6 kávét ittam mellé. Délutánonként elmentem futni a tengerparton és utána egy kicsit jógáztam, meditáltam.
Esténként valami helyi finomságot ettünk, majd több órás vízipipa melletti elmélkedésekkel zártuk, vagy csillagnézéssel. Azt hiszem ez volt a tökéletes nyaralás!

Hogyan találtál rá az Undersea Wear-re és miért döntöttél úgy, hogy szívesen dolgoznál velünk?

Én, amikor ti először megjelentetek, nagyon oda meg vissza voltam attól amit képviseltek. Mind a bikinik mind pedig a mentalitás teljesen egyezett azzal amit szeretek és önazonos! Elárulok egy titkot...nagy álmom volt, hogy legyen egyszer egy ilyen bikinim, mert hosszú évekig nagyon nem szerettem a testemet és azt gondoltam, hogy ha valaha lesz lehetőségem felvenni a tiétekek, akkor már jóban leszek magammal...és igazam is lett, ahogy felvettem amit a tükörben láttam boldoggá tett!

Melyik bikini szettet ajánlanád az olvasóknak és miért? :)

Nos, nem tudom, hogy ki mennyire van benne az asztrológiában, de nekem van egy egészséges vonzalmam felé. Én skorpió jegyben születtem és eléggé szeretem ezt a tényt, szóval amikor megláttam, hogy az egyik kollekciótok neve "Scorpion Valley", azonnal tudtam, hogy megvan a kedvenc ( Sandy Top & String Bottom ) Sexy, kényelmes, kreatív és különleges, ezt képviseli nekem a darab🤩

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.